lessphp fatal error: load error: failed to find /home/markobau/domains/zidarstvo-francfuks.si/public_html/wp-content/themes/new template/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/markobau/domains/zidarstvo-francfuks.si/public_html/wp-content/themes/new template/style.less Storitve | Zidarstvo Franc Fuks

Storitve

V podjetju Zidarstvo Franc Fuks vam nudimo naslednje storitve:

Gradnja stanovanjskih in drugih objektov

Pričetek vsakega dela je izdelava ponudbe. Naš način je, da se s stranko sestanemo na parceli, kjer se dogovorimo o načinu gradnje in izbiri materialov. Nato sestavimo ponudbo, ki se pri končnem obračunu ne spremeni. Pri gradnji vam z veseljem svetujemo o izbiri materialov in odgovarjamo na druga pogosta vprašanja.

Obokane kleti

Vinarji so zelo ponosni na svoje kleti. Izvajamo različno obokane kleti, izdelane iz stare navadne opeke, ki klet popeljejo v zgodovino naših dedov …

Gradnja podpornih zidov

Izdelujemo različne izvedbe podpornih zidov in ograj. Največkrat so to armiranobetonske ali zidane ograje. Beton lahko ostane viden ali pa ga obložimo s kamnom.

Adaptacija objektov

Izvajamo tudi adaptacije stanovanjskih, zgodovinskih, sakralnih in drugih objektov. Pri tem se pogosto srečujemo z vlago, ki jo uspešno odpravljamo z najkakovostnejšimi sušilnimi ometi.

Izdelava ometov

Izdelujemo klasične trdne paropropustne omete, ki povečajo kakovost vašega bivanja v hiši.